Vægttab

Vægttab og CrossFit

Selvom sixpacks mest formes i køkkenet, så er CrossFit blandt verdens førende sportsgrene når det kommer til kalorieforbrænding.

Hvad enten vi løfter tungt, træner kredsløb eller laver gymnastiske øvelser, så forbrænder vi i gennemsnit mellem 700-1000 kalorier i løbet af en CrossFit time og det er selvom nogle af vores workouts kun varer få minutter.

CrossFit og kost

I CrossFits instruktør uddannelse indgår også læren om kost og i en uoverskuelig jungle af madplaner, kostråd, slankekure osv har CrossFit gjort det virkelig simpelt og anbefaler livstils og koststrategier som periodevis faste, LCHF, Paleo, KETO, The Zone Diet – altså alle de kontroversielle med masser af sund fedt.

Vi fortæller ikke folk hvad de skal spise, men vi fortæller hjertens gerne hvad der virker for os og hvad CrossFit anbefaler, og det afstedkomme nogle fantastiske debatter i vores lille unikke fællesskab, som vi ønsker du skal blive en del af

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag