Medlemskab:

Hvordan melder jeg mig ind?

Du kan melde dig ind via her på vores hjemmeside – Gå til Bliv Medlem. Efter indmeldelse modtager du en e-mail med medlemsnummer og password. Brug disse til at logge ind på Sport-Solution booking eller deres app. Når du har indtastet betalingskort info, kan du booke hold via app’en, og vi laver så dit medlemskort.

Hvordan melder jeg mig ud?

Du kan melde dig ud via Sport Solution websiden – ikke via app’en.

Kan jeg sætte mig medlemskab i bero?

Hvis du er skadet, gravid eller på længere rejser/udstationering kan vi sætte dit medlemskab i bero. Bemærk at en beroperiode er på minimum 1 måned og max 9 måneder, og perioden starter fra den 1. i efterfølgende måned.

Hvordan melder jeg mig til prøvetime?

Vi tilbyder 2 prøvetime indenfor 2 uger.
Man kan melde sig til almindelige WOD hold, Foundation (fokus på teknik og kvalitet), Vægtløftning (fokus på teknik, ikke vægt) og Styrkeløft (fokus på Squat, Dødløft og Bænkpress)

Klik her for at bestille prøvetime

Hvis du herefter ønsker et medlemskab kan du logge ind og vælge det medlemskab, der er relevant for dig.

Bemærk: Man skal indtaste sine kreditkort oplysninger ved oprettelse, men “medlemskabet” på de to prøvetimer er gratis.

Kan jeg tage min kammerat med?

Ja, det er du velkommen til. Generelt henviser vi til at din kammerat deltager enten ved at tilmelde sig en prøvetime eller som drop-in – se info om drop-in her.

Har i Bøder?

Ja! Vi har bødesystem for at motivere folk til kun at melde sig til hold de møder op til, og framelde sig de hold de ikke kommer til, så andre kan få pladsen.
Læs mere her

Hvad er Crossfit

Jeg er i vildt dårlig form – kan jeg deltage?

Ja sgu! Man behøver ikke at være i god form for at dyrke CrossFit. Der er en instruktør til stede på hvert hold og det er deres opgave at skalere/modificere øvelserne så den tilpasses den enkeltes niveau.

Jeg er lidt/vældig/særdeles overvægtig – kan jeg deltage?

Ja sgu! Vi har kun spejle på toiletterne og den generelle ånd i vores Box er: ”vi synes du er pissesej” bare du møder til træning og har en god oplevelse. Ligesom ovenstående er det instruktørens opgave at tilpasse øvelserne den enkeltes niveau.

Jeg har dårlig ryg – kan jeg deltage?

Hvis din læge, fysioterapeut eller kiropraktor decideret fraråder det, må man lade eksperterne tale. Vi tror dog på at CrossFit er den bedste sport, til at forebygge skader og ruste den enkelte til et skadesfrit liv.