Medlemskab:

Hvordan melder jeg mig ind?

Du kan melde dig ind via her på vores hjemmeside – Gå til Bliv Medlem. Efter indmeldelse modtager du en e-mail med medlemsnummer og password. Brug disse til at logge ind på Sport-Solution booking eller deres app. Når du har indtastet betalingskort info, kan du booke hold via app’en, og vi laver straks dit medlemskort.

Hvordan sætter jeg mit medlemskab i bero?

Henvend dig til os enten i egen person eller skriftligt. Bemærk at en beroperiode er på minimum 1 måned og max 9 måneder, og perioden starter fra den 1. i efterfølgende måned.

Hvordan melder jeg mig til prøvetime?

Du kan selv melde dig til prøvetime på et af vores Foundation Hold. Vælg “prøvetime”og skriv dig op til 2 prøvetimer indenfor 2 uger. Hvis du herefter ønsker et medlemskab kan du logge ind og vælge det medlemskab, der er relevant for dig.

Klik her for at bestille prøvetime

Drop-Ins

Drop-ins koster 90,- Man kan betale via MobilePay eller kontant når man møder op i boxen. Det er også muligt at købe Drop-ins via vores webshop.

Klik her

Har i Bøder?

Nej, vi har ikke bøder. Vi stoler på at medlemmerne kommer til de hold de er tilmeldt, eller sørger for at melde fra i god tid.

Kan jeg tage min kammerat med?

Ja, det er du velkommen til. Generelt henviser vi til at din kammerat deltager enten ved at tilmelde sig en prøvetime eller som drop-in – se info om drop-in ovenfor.

Hvad er Crossfit

Jeg er i vildt dårlig form – kan jeg deltage?

Ja sgu! Man behøver ikke at være i god form for at dyrke CrossFit. Der er en instruktør til stede på hvert hold og det er deres opgave at skallere/modificere øvelserne så den tilpasses den enkeltes niveau.

Jeg er lidt/vældig/særdeles overvægtig – kan jeg deltage?

Ja sgu! Vi har kun spejle på toiletterne og den generelle ånd i vores Box er: ”vi synes du er pissesej” bare du møder til træning og har en god oplevelse. Ligesom ovenstående er det instruktørens opgave at tilpasse øvelserne den enkeltes niveau.

Jeg har dårlig ryg – kan jeg deltage?

Hvis din læge, fysioterapeut eller kiropraktor decideret fraråder det, må man lade eksperterne tale. Vi tror dog på at CrossFit er den bedste sport, til at forebygge skader og ruste den enkelte til et skadesfrit liv.