Personlig træning

Personlig træning

Personlig træning i Gladsaxe Crossfit med vores kompetente trænere er den skræddersyede løsning, der sikrer dig at nå dine mål. Uanset om du vil komme i form, øge muskelmasse, forbedre dine gymnastiske færdigheder eller noget helt andet, ønsker vi at hjælpe dig.

Vi er stolte af vores personlige trænere, som har mange års erfaring inden for for træningsfeltet og brænder for den aktive livsstil.

Deres passion og ekspertise betyder, at du kan være sikker på, at træningen tager udgangspunkt i dig som individ, og at vi sammen vil skabe den bedste og mest effektive løsning, der også er sjov og udfordrende.

Du kan evt. kombinere personlig træning med kostvejledning. Og hvis det er genoptræning, du har brug for, kan du få hjælp af vores fysioterapeut.

Gratis konsultation

Første skridt – gratis konsultation En uforpligtende konsultation er det første skridt til et godt samarbejde. Du vil møde en af vores personlige trænere over en kop kaffe for at drøfte dine mål og ønsker. Herfra vil vi i fællesskab estimere dine behov i forhold til antal sessioner og perioden, der skal til for at opnå det resultat, du søger.

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag